Jukolan savusaunamaistajaiset

410,00

Savusaunan tiloihin kuuluu kaksikerroksinen savusauna, iso terassi, saunatupa ja pukutilat erillisessä rakennuksessa. Saunatuvassa on kahvinkeittomahdollisuus ja käytettävissä on ulkohuussi.

Savusaunan yhteydessä on saunatupa. Savusaunan lauteille mahtuu istumaan n. 16 hlöä.

Tiloihin ei saa tuoda lemmikkieläimiä eikä niissä saa tupakoida.

Sijainti: Kujatie 54, Kojonkulma, Loimaa

 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Jukolan savusauna on oivallinen ratkaisu pienille porukoille, oli kysymys sitten polttareista tai firmasi tapahtumasta, Easy Auvo ei jätä porukkaasi kylmäksi.  Savusaunan erikoisuus on sen sydän Easy Auvo 2.0 kiuas, joka toimii pelletillä. Se takaa aina mahtavat, pehmeät, täysin kitkuttomat löylyt. Jukolan savusauna valittiin Suomen parhaaksi savusaunaksi 2015.

Hinta

Saunomisen aloitusaika sovitaan varauksen yhteydessä välille 15.00 – 20.00. Saunomisaika sovitaan tapauskohtaisesti, mutta mielellään luovutusaika on viimeistään klo 0.00. Tiloissa ei ole mahdollista yöpyä.  Maksimissaan 16 hengen ryhmä. Lisäksi tulevat mahdolliset pyyhekulut ja muut ostettavat palvelut. (Myös ruokailu järjestyy, kysy lisää  040-5218487/Kristiina.)

Rikkoontuneet astiat, hajonneet huonekalut ym. vauriot laskutetaan asiakkaalta täysimääräisesti. Saunatilat, löylyhuone, saunatupa, terassi ja ympäristö siivotaan ja luovutetaan siinä kunnossa, kun ne olivat vastaanotettaessa. Mikäli siivousta ei ole tehty huolellisesti, laskutamme siivouksesta hinnaston mukaisen hinnan.

Maksu

– 7 arkipäivää ennen saunomisajankohtaa 

 Peruutukset

Mikäli peruutus tehdään 

7 arkipäivää ennen varausta, onnistuu se kuluitta

– vähintään vuorokautta ennen, veloitetaan 100 € peruutusmaksu. Sen jälkeen tehtävästä varauksen peruutuksesta maksua ei palauteta.

Siivous

Mikäli siivousta ei ole tehty kunnolla, siivouksesta veloitetaan 200 €.

 

Varaukset vain puhelimitse

040-5218487 / Kristiina

Varaa auvoisat savusaunan löylyt jo tänään!